Dan škole 2017.g. - Sportska natjecanja

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/kkgvtchr/public_html/includes/menu.inc).

Opis događaja

Dana 18. svibnja povodom obilježavanja Dana škole, na vanjskim terenima škole održano je sportsko natjecanje iz odbojke za učenice i učenike škole po razredima.

Na samom otvaranju proslave svečano je podignuta nova zastava škole te je označen početak natjecanja.

U ženskoj konkurenciji prijavljena su tri razreda  (1., 2. i 3.razred). Pobjednice ovog natjecanja su učenice 1.razreda s dvije pobjede. 2.mjesto su osvojile učenice 3.razreda s jednom pobjedom i jednim porazom i 3. mjesto su osvojile učenice 2. razreda.

U muškoj konkurenciji prijavljena su tri razreda  (2., 3. i 4.razred). Pobjednici ovog natjecanja su učenici 4.razreda s dvije pobjede. 2.mjesto su osvojili učenici 3.razreda s jednom pobjedom i jednim porazom i 3. mjesto su osvojili učenici 2. razreda.

Po završetku ovog natjecanja odigrana je i odbojkaška utakmica između nastavnika i 4.razreda (maturanti). Ovu utakmicu su pobijedili nastavnici.

Događaji