OPĆE INFORMACIJE

Poštovani učenici,

nadamo se da ćete, zajedno sa svojim roditeljima, izabrati školu u kojoj ćete sljedeće četiri godine stjecati znanja, rasti i razvijati svoju kreativnost, sposobnosti i vještine, mudro usmjeriti svoje interese u otkrivanju životnog poziva i poslanja.

 

U našu školu se upisujete kao i u ostale škole, putem mrežne stranice https://www.upisi.hr/upisi.

Vjerujemo da ste o tome dobro informirani i da ste dobili sve potrebne upute u Vašoj osnovnoj školi.

 

Prema elementima propisanima za upis u Katoličku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Virovitici boduju se zaključne ocjene u 7. i 8. razredu iz:

  • hrvatskog jezika
  • matematike
  • prvog stranog jezika
  • povijesti
  • geografije
  • biologije
  • te prosjek ocjena od 5. do 8. razreda

 

Informacije o elementima i kriterijima za izbor kandidata u I. razred srednje škole pogledajte u:

1. Pravilniku o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole ,

2.  Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole (NN 47/2017) ,

3.Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole (NN 39/2022).

 

U podizborniku pojedine godine možete pronaći više informacija vezanih uz upise u toj školskoj godini kao što su: Natječaj za upis u Katoličku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Virovitici, brošuru Idemo u srednju koju izdaje MZO, a nudi informacije o postupku prijave i stvaranju liste poretka te informacije o rokovima prijava koji su nalaze u Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u određenoj školskoj godini.

 

Za sva pitanja o upisima i o Školi na raspolaganju smo Vam i putem e-mail ili školskog telefona.

Share on facebook
Share on email