Najučenica škole u školskoj godini 2021./2022.

Najučenica škole u školskoj godini 2021./2022.

Odlukom Nastavničkog vijeća Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici najboljom učenicom u školskoj godini 2021./2022. godini među ovogodišnjim maturantima proglašena je Klara Pažin.

Klara je kao učenica bila vrlo savjesna, marljiva i odgovorna. Na nju se uvijek može računati i pouzdati se u kvalitetu onoga što radi. Vrlo je suosjećajna i voli pomagati drugima. Svojim školskim uspjehom i vladanjem bila je uzor drugim učenicima. Sve četiri godine prošla je s uspjehom 5,00.

Tijekom sva četiri razreda srednje škole isticala se sudjelovanjem na brojnim natjecanjima na županijskoj razini i osvajala odlična mjesta, a bila je uključena i u različite izvannastavne aktivnosti. U prvome je razredu sudjelovala na županijskom natjecanju iz geografije i hrvatskog jezika, a u drugome razredu na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika. U trećem je razredu sudjelovala na županijskoj razini natjecanja iz latinskog i njemačkog jezika te na biskupijskom natjecanju iz vjeronauka, a ove je godine, u četvrtom razredu, sudjelovala je na županijskom natjecanju iz latinskog jezika, likovne kulture te biskupijskom natjecanju iz vjeronauka.

Učenica od prvog razreda srednje škole pokazuje veliko zanimanje i angažman u brojnim školskim aktivnostima poput fotoskupine i likovne skupine. Sudjelovala je u uređenju školskoga prostora te organizacijama priredbi uoči Božića, snimanju videa za promociju škole, a svoj je doprinos dala i u organiziranju Dana otvorenih vrata. Također je tijekom četvrtog razreda bila aktivno uključena u rad Prolife Akademije.

Iskrene čestitke Klari i njezinoj obitelji!!