Županijska smotra LiDraNo 2021. 🎭

Županijska smotra LiDraNo 2021. 🎭

Dana 17. ožujka 2021. učenici naše škole: Luka Skupnjak (2. razred), Ella Štajner (3. razred), Niko Bobanac (2. razred), Ivan Gabrijel Stanić (2. razred) i Petra Boljevčan (4. razred) sa svojom mentoricom, profesoricom Sunčanom Voronjecki, zaputili su se u Pitomaču kako bi sudjelovali na županijskoj smotri Lidrano. Izvrstan domaćin ovogodišnje smotre bila je Srednja škola Stjepana Sulimanca.
Scenskim nastupom predstavili su se: Luka Skupnjak i Ella Štajner. Luka je utjelovio Plautovog Škrtca, a Ella mrzitelja Hamleta zbog čega je pohvaljena budući da je utjelovila osobu muškog roda, što nije lagan pothvat, a zamijećena je i njezina izvrsna dikcija.
U literarnom stvaralaštvu okušali su se Ivan Gabrijel Stanić uratkom ”Ubojita umjetnost” i Petra Boljevčan pjesmom “Postojimo li mi?”. Povjerenstvo nije krilo oduševljenje Petrinim literarnim uratkom te su ga predložili za državnu razinu. 😊 Niko Bobanac inspiriran aktualnim zbivanjima oko pandemije napisao je uradak pod nazivom: “Zašto su teorije zavjere najopasnija posljedica virusa?”
Ponosni smo na naše učenike koji su u najboljem svjetlu predstavili svoje talente, ali i školu. 👏